Control de rutină, prejudiciu 100000 euro

Control de rutină, prejudiciu 100000 euro

Mult ghinion, de asta a vut parte astă noapte un șofer din Caraș-Severin când credea că tocmai ce a dat lovitura vieții.
În mica comună cărășeană Ezeriș este o făbricuță care fabrică componente auto pentru autoturisme de lux (Porche, Aston Martin, etc). Deși puțini știu acest lucru, un șofer care știa și, cel mai probabil plănuia de ceva vreme,a vrut să dea marea lovitură. A ales noaptea trecută când a intrat în făbricuță și și-a căptușit mașina cu catalizatoare pentru autoturisme de lux, evaluate la o primă vedere la o valoare ce ar depășii 100.000 de euro.
Cu mașina burdușită omul a fost oprit pe DN 58 A de o patrulă de poliție care făcea un control de rutină. Doar că, panicat, omul nu a oprit la semnalele polițiștilor care, astfel, au plecat în urmărirea șoferului, cursa oprindu-se intempestiv, potrivit inspectorului Alina Boeru, purtătorul de cuvânt la IPJ Caraș-Severin,într-un șanț.
Așa că șoferul ghinionist s-a ales cu două dosare penale, unul pentru furt și unul pentru neoprirea la semnalele polițistului.
Cristian Frant
Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply