Torma s-a înroşit de tot sau s-a ciumat ,,integral”?

Torma s-a înroşit de tot sau s-a ciumat ,,integral”?

Ipocrit până în măduva oaselor, dupa patru ani de terfelit, jignit şi umilit simpatizanţii PSD cât şi membri PSD din Moldova Nouă, astăzi defilează fără scrupule cu ,,Ciuma Roşie” inamicul public până nu demult pentru el şi apropiaţii lui.
O lecţie usturătoare pentru PSD-iştii cât si pentru liberalii din Moldova Nouă sau judeţ, uşurinţa cu care ,,mai marii partidelor” transferă primari din stânga în dreapta fără nici o consultare a membrilor organizaţilor locale, sau dacă consultările se fac doar cu cei aleşi pe sprânceană, restul membrilor îi păcălim noi cumva, un loc de muncă pentru fata sau băiatul unui PSD-ist de frunte şi se rezolvă problema, nu dăm exemple că nu are rost…
Interesant ar fi să aflăm ce le spune Torma PSD-iştilor pe stradă în campania electorala atât prin Reşiţa cât şi prin Moldova Nouă, ca porţia de ,,muie” servita timp de trei ani, este miere de albină şi că face bine la sănătate. Mii de scuze cititorilor dar asta este cruntul adevar, că tu vei salva oraşul Moldova Nouă în condiţiile în care tu ai fost cel care l-a ,,îngropat” iar acum ce dracu faci când eşti în opoziţie? Crezi tu că liberalii vor şterge cu buretele experienţa cu marele liberal Torma? Greu de crezut că lucrurile vor fi aşa cum vrei tu, mai ales că deja te mănâncă limba şi faci tu guvernul de la Moldova Nouă şi cine ştie, poate vrei să schimbi şi constituţia, Doamne fereşte!

 

Carasanul

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply