Vandalism pe DN 6

Vandalism pe DN 6

Mai multe bănci din plastic reciclat dintr-o parcare de pe DN6, din județul Caraș Severin, au fost incendiate de persoane necunoscute. O nouă mostră de civilizație oferită de unii participanți la trafic, susțin reprezentanții DRDP Timișoara, care au postat fotografia pe pagina de Facebook.
O masă, două bănci și un coș de gnoi, toate din plastic reciclat, amplasate într-o parcare de pe DN6, în județul Caraș Severin, au fost incendiate de persoane necunoscute.
Fotografia cu mobilierul făcut scrum a fost postată pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.
„O nouă mostră de civilizație oferită de unii participanți la trafic pe DN 6, km 468+500, Jupa – Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin. Mobilierul din parcare a fost distrus (incendiat). O imagine care face cât 1000 de cuvinte”, au scris reprezentanții DRDP Timișoara pe pagina de socializare.
Aceștia au precizat că mobilierul era amplasat în zonă de bine de 10 ani. Reprezentanții DRDP Timișoara susțin că decizia privind depunerea unei plângeri la poliție după distrugerea mobilierului trebuie luată de colegii lor de la secția de Drumuri din Caraș Severin.

 

Cristian Frant

Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply