Liberalii analizează situația alegerilor în ședința BPJ de azi, se așteaptă o decizie referitoare la Moldova Nouă

Liberalii analizează situația alegerilor în ședința BPJ de azi, se așteaptă o decizie referitoare la Moldova Nouă

Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin va face azi, spun surse importante din interior, o analiză a rezultatelor la alegerile europarlamentare și aici fiind așteptate și decizii ferme cum au mai fost luate la Dolj sau Olt.
Cele mai drastice măsuri se pare că vor fi luate împotriva organizației din Moldova Nouă, cea care a obținut un scor, spun unii dintre liderii liberali, extrem de umilitor.
La rândul său, primarul Adrian Torma, care este și președintele PNL Moldova Nouă, se pare că pregătește o revoltă de proporții, previzionând că îl așteaptă o decizie similară cu cea luată împotriva lui Felix Borcean, sau chiar mai aspră.
Rămâne de văzut dacă liberalii vor trece la excluderi din partid și, în ce măsură, acestea vor fi și votate de forul de conducere județean al partidului.

 

UPDATE:

Sedinta de astăzi s-a ținut în absenta primarului Adrian Torma. „Am decis în unanimitate sa se demareze procedura de excludere a patru primari din cauza rezultatelor la alegerile europarlamentare, de la: Ramna, Moldova Noua, Forotic și Grădinari” ne-a declarat Ion Marcel Vela, liderul PNL Caras-Severin.

Săptămâna viitoare cei 4 vor putea sa se apere de acuzații în fata BPJ urmând ca apoi forul sa voteze excluderea sau nu a fiecăruia dintre cei 4.

 

Dana Predut

Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply