Caransebeșean URMĂRIT NAŢIONAL ŞI INTERNAŢIONAL, DEPISTAT DE POLIŢIŞTII SCCO OLT

Caransebeșean URMĂRIT NAŢIONAL ŞI INTERNAŢIONAL, DEPISTAT DE POLIŢIŞTII SCCO OLT

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au depistat un bărbat dat în urmărire naţională şi internaţională, pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost arestat preventiv.
Este vorba despre o acţiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat trei persoane, de 22, 27 şi 65 de ani, în timp ce ridicau două colete din municipiul Caracal.
În interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele două colete au fost descoperite 17 pliculeţe din material plastic transparent ce conţineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 pacheţele ce conţineau rezină de cannabis, o ţigaretă confecţionată artizanal ce conţinea fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 telefoane mobile şi un cântar electronic.
Totodată, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Caracal, în urma cărora a fost ridicat un plic din material plastic transparent ce conţinea material vegetal uscat de culoare verde oliv.
Din verificările efectuate, a reieşit faptul că bărbatul, de 27 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş Severin, surprins în flagrant delict, este urmărit naţional şi internaţional, pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor.
Persoanele depistate în cadrul acţiunii au fost escortate de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, fiind predate Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Română.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic internaţional de droguri.
Frant Cristian
Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply