Orăvițean prins cu droguri de polițiștii locali din Timișoara

Orăvițean prins cu droguri de polițiștii locali din Timișoara

Polițiștii locali continuat să acționeze în zona Sălii Olimpia – ”Constantin Jude”, în parcul situat în spatele acesteia, unde unii cetățeni au sesizat că persoane fără adăpost își fac veacul aici, și-au improvizat locuri în care dorm, fac mizerie, creând disconfort.
Astfel polițiștii locali au observat în parcul respectiv un grup de tineri care, la apariția patrulei au devenit agitați, unul dintre aceștia îndepărtându-se de grup și încercând să ascundă ceva. La verificarea acestuia s-a stabilit că avea asupra sa un pliculeț din naylon, care conținea fragmente vegetale, despre care a declarat că este canabis. Cei cinci tineri depistați au vârste între 17 și 20 de ani, și sunt din Timișoara și Oravița.
Polițiștii au luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. ”Reamintim că săptămâna trecută în cadrul patrulărilor efectuate de polițiștii locali în parcul din spatele Sășii Olimpia au fost depistate și un număr de 7 persoane din categoria celor fără adăpst care s-au aciut în zonă, aceștia fiind preluați și predați la centrul social de pe strada Telegrafului. Polițiștii locali au efectuat demersurile pentru ca Direcția de Mediu din cadrul Primăriei să ia măsurile în vederea salubrizării zonei de deșeurile strânse. Acțiunile vor continua și în perioada următoare pentru a preveni atât prezența oamenilor străzii cât și alte încălcări ale legislației referitoare la protecția mediului și la ordinea și liniștea publică” ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

Cristian Frant

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply