Primarul Ioan Popovici de la Păltiniș a murit la muncă

Primarul Ioan Popovici de la Păltiniș a murit la muncă

Primarul Ioan Popovici de la Păltiniș a murit la muncă

 

Primarul comunei Păltiniș, Ioan Popovici, a decedat astăzi chiar în biroul său de la Primăria Păltiniș. Acesta locuia în satul Cornuțel Banat, un sat unde majoritari sunt etnicii ucraineni și era la al treilea mandat de primar.
Angajații primăriei au sunat la numărul unic pentru apel de urgență 112 după ce au văzut că primarului îi este rău. Pentru că localitatea este în vecinătatea municipiului Caransebeș Ambulanța a ajuns cu rapiditate iar personalul a început procedura de resuscitare a acestuia, dar Popovici nu a mai răspuns procedurilor, medicul de pe ambulanță fiind obligat să declare decesul.
Paradoxal, imediat după alegerile din 2016 au fost extrem de multe scandaluri și presiuni în Consiliul Local Păltiniș, fiind necesară inclusiv intervenția Prefecturii, pentru că primarul nu voia viceprimar și nu prea convoca ședințe de consiliu local. Acum s-a ajuns ca însuși scaunul de primar să fie vacantat.
Inițial Popovici a fost membru al Partidului Democrat Liberal dar, odată cu Ordonanța 52, a trecut la Partidul Social Democrat din partea căruia a și candidat în 2016.

Cristian Frant

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply