Sport ,bucurie și rugăciune pe Muntele Mic

Sport ,bucurie și rugăciune pe Muntele Mic

În perioada 14-16februarie, Parohia Sf. M.Mc. Gheorghe din Moldova Nouă și  Centrul de Tineret Sf. M.Mc. Gheorghe din Moldova Nouă  coordonat de Pr. Băloi Gheorghiță a  organizat o tabără de iarnă în stațiunea Muntele Mic, beneficiind de aceasta 27 de tineri.
Aceasta tabără organizată ajunsă la a 3-a ediție, a fost un prilej deosebit pentru tinerii elevi de  a se recrea și apropia de Dumnezeu.
Tabăra de iarna, deja tradițională a avut un impact răsunător în rândul tinerilor care au putut vedea că Biserica nu este  împotriva bucuriei ci din contră un promotor al acesteia.
Părintele Băloi Gheorghița a relatat: „În ziua de azi este din ce în ce mai greu pentru tineri să se apropie de Biserică, crezând eronat ca Biserica le îngradește libertatea și tinerețea dar dacă cercetăm Sfânta Scriptură vom vedea că Sf. Ap. Pavel   le zice tinerilor   Toate să le încercați, ține-ți ce este bine, feriți-vă de ori ce înfățișare a răului (I Tes. 5,20), tot așa și Biserica prin preot încurajează libertatea, căutând să le arate că nu orice libertate este bună.”
Tinerii s-au bucurat de rugăciune pe vârf de munte în schitul Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul,  de peisajul montan, drumeții sau cursuri de schi.

Larisa Popescu

Zi de zi,in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply