Blestemul, oficializat la Primaria Moldova prin dispozitie de primar PSD

Blestemul, oficializat la Primaria Moldova prin dispozitie de primar PSD

Primăria Moldova Nouă seamănă acum din ce în ce mai tare cu un spital de nebuni dupa ce miercuri, 29.01.2020, Torma a depăşit limita bunului simţ şi al îndatoririlor pe care le are ca primar în relaţia cu angajaţii primăriei. Iată că pentru a-şi consolida retorica lui ,,belicoasă” oficializează ,,blestemul împotriva angajaţilor primăriei” a lor şi a famililor lor.

Pe toate uşile din primărie au fost lipite afişe cu ,,Blestemul primarului”, Adrian Torma.

Ce spun liderii politici locali:

Toni Novacescu: ,,Anormal comportamentul lui în relaţia cu angajaţii primăriei cât şi cu cetăţenii oraşului.”

Tiugan Victor: ,,Lipsă de cultură şi educaţie. Mi-e milă de el.”

Eugen Băleanu, Preşedintele Partidului Verde Moldova Nouă: Ceea ce face astăzi această ,,zdreanţă de om” depăşeşte cu mult comportamentul unui om sănătos la cap! În urmă cu ceva timp,i-am relatat d-lui Ciovela incidentul similar petrecut între Torma şi subsemnatul în prezenţa d-lui Cătălin Băcleşanu… ,,Torma mă ameninţa că dacă nu mă retrag din viaţa politică, mă distruge pe mine şi familia mea. Mai mult, că are el soluţii să se ocupe de Denis în Timişoara… zdreanţă avea o problemă cu copilul meu… De ce?
Parintele Megheles Iova: ,,Blestemul se va întoarce împotriva celui care blesteamă. Îi recomand o ,,exorcizare” şi să meargă la duhovnic, o slujbă cu mulţi preoţi, are mare nevoie… este un om terminat psihic din punctul meu de vedere. Iar Florin să fie puternic, Dumnezeu are grija de noi toţi. Cum să blestemi angajaţii primăriei când tocmai tu faci cel mai mare rău tuturor oamenilor? Doamne fereşte-ne de rău…”

Ion Chisăliţă: ,,Nu vreau să comentez subiectul. Educaţia mea personală nu-mi permite să comentez aşa ceva. Florin Ciovela să fie puternic. Dumnezeu are grijă de familia şi fetiţa lui.”

 

Dana Predut

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply