Help Trans prinsă la furat de apă,Chirciu Marian dosar penal?

Help Trans prinsă la furat de apă,Chirciu Marian dosar penal?

 

 

Help Trans deși este una dintre cele mai mari firme care activează la Oravița, o societate reprezentativă pentru oraș fură cu nerușinare apă de la operatorul de apă-canal, fără a simula măcar responsabilitatea.
Anunțul a fost făcut chiar de către Gheorghe Filipescu, directorul general al SC Aquacaraș SRL. Mai exact firma cu pricina, care nu producea apă potabilă, furniza altora sute de metrii cubi de apă deși plătea societății județene de apă și canal doar câte o sută de metrii cubi!
” La Oravita ne-am dus la o societate comerciala. Are un contract de inchiriere de 10 ani pe locatie la o societate Germana. Noua ne platea 100 si ceva de mc de apa pe luna, si el mai incasa de la societatea aia, adica ii vindea apa el vreo 300 de mc si eu l-am sesizat ca plecam de la istoric, avem un compartiment care studiaza si verifica si ne ducem la punct ochit punct lovit. Vedem din documente, o fi asa, n-o fi asa, adica vedem si studiem din documente, nu taiem si dupa aceea masuram.  Ne-am dus, imediat am depistat bransamentele ilegale. Avem o procedura, o procedura aprobata de consiliul de  administratie, in acord cu legea. Sa-i facem o medie pe 3 ani in urma si… pe noi ne intereseaza sa ne incasam banii” spune Gheorghe Filipescu.
Directorul Aquacaraș mai spune că e foarte bun la suflet și n-a făcut plângere, ”ca asta este infractiune. Normal trebuia sa sunam la 112, sa vina, sa constate infractiunea, se complica…” a mai spus Filipescu.Surse demne de încredere din cadrul societății ne-au declarat că este vorba despre societatea Help Trans din Oravița.

Cristian Frant

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply