Cutremur în PSD Caraş-Severin! Flavius Nedelcea cere demisia preşedintei PSD Luminiţa Jivan, Mirel Pascu și Ionuț Chisăliță

Cutremur în PSD Caraş-Severin! Flavius Nedelcea cere demisia preşedintei PSD Luminiţa Jivan, Mirel Pascu și Ionuț Chisăliță

Şpaga dinamitează PSD Caraş-Severin, Flavius Nedelcea printr-o postare pe Facebook cere demisia celor vinovaţi de modul în care s-a condus partidul.

Redăm comunicatul integral…

„Unii oameni au doar demnitatea ambiției lor, alții au demnitatea lor ca persoana intru totul, dar cei mai mulți astăzi, au lipsa demnității propriei persoane. Singurul lucru după care trebuie sa tânjim după sănătate este demnitatea. Dincolo de ea nu mai este nimic!” (Nicolae Iorga)
Cu câteva luni in urma, conducerea social-democrata din Caras-Severin a trecut prin foc și sabie o parte a membrilor organizației, invocând nerespectarea liniei partidului, a fermității principiilor, cerând demisia celor ,,nealiniați și nesupusi” rigorilor partinice, ajungandu-se până la demitere.
Astăzi, după un rezultat care nu face cinste PSD si după multe si îndelungi scandaluri și frământări interne, asistăm la inca o cădere a cortinei negre peste scena partidului din strada George Enescu.
In atare condiții, nu pot sa nu iau act de cele intamplate!
În condiții de demnitate, raportate atât la statutul de om cât și la cel politic, este absolut necesar să există astazi demisii: demisia președintelui Luminița Jivan și a unei părți „grele și întunecate” a echipei sale, strategu’ Negru, Mirel Pascu și Ionuț Chisăliță.
Mirel Pascu trebuie să demisioneze atât din calitatea de vicepreședinte al organizației județene cât și de la cea a organizației Bocsa pentru că acolo exista oameni de calitate și integri, a căror munca și imagine nu trebuie patate.
Ionuț Chisăliță trebuie sa înțeleagă că demnitatea nu se bazează niciodata pe compasiunea concitadinilor, iar Reșița nu se câștigă decât pedalând la propriu, in armonie cu tine însuți și cu camarazii tai. Din functia de secretar general al organizației județene însă, nu putem avea o demisie a domniei sale pentru că această funcție oricum era ocupată nestatutar!

In sinteza, in scandalul despre care vorbim in aceste zile, 4 din cei 7;pitici ai Albei că Zăpada trebuie să părăsească scena politică, desigur împreună cu ea! Abia atunci vom vedea adevărată valoare, aceea a omului, in cazul in care el există…
Pentru că suntem în preajma unei mari sărbători creștine, aceea a Nașterii Mantuitorului, nu putem să nu ne amintim de citatul biblic spus de Isus: „Cărturarii și fariseii stau pe scaunul lui Moise. Sa va păziți de tot ce spun ei și să nu faceți dupa faptele lor, pentru că ei zic, dar nu fac nimic bun. Ei leagă poveri grele și le pun pe umerii oamenilor, dar ei înșiși nici macar cu degetul nu vor să le miște. Iubesc sa li se dea locul de onoare, sa fie preamăriți de oameni, dar nu iubesc adevărul și cumințenia.
Vai de voi, cauze oarbe!”

 

Dana Predut

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply