Torma Adrian, primarul localităţii Moldova Nouă, pierde procesul cu Enache Elena la Curtea de Apel Timişoara!

Torma Adrian, primarul localităţii Moldova Nouă, pierde procesul cu Enache Elena la Curtea de Apel Timişoara!

Dumnezeu nu doarme ,asa se spune din  batrani si asa se si intampla.

In  noiembrie 2018 Torma disponibilizaza cu ajutorul Consilierilor PNL,sarbi si UNPR  aproape toti angajati ai compartimentului Gospodarie Urbana. 9 persoane trimise acasa pe considerente numai de Torma si Consilieri Liberalii,sarbi si UNPR  stiute .Iata ca,dupa numai un an Enache Elena una din persoanele disponibilizate castiga la Curtea de Apel Timisoara.

. Admite apelul formulat de reclamanta Enache Elena împotriva Sentinţei civile nr. 707/2019, pronunţată de Tribunalul Caraş – Severin în dosar nr.392/115/2019, în contradictoriu cu intimata Unitatea Administrativ Teritorială Oraşul Moldova Nouă. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul: Admite în parte contestaţia reclamantei şi dispune anularea Deciziei de concediere nr. 8/16.01.2019, emisă de pârâtă şi repune părţile în situaţia anterioară concedierii, în sensul reintegrării salariatei pe funcţia şi postul deţinute anterior emiterii deciziei. Obligă pârâta să-i plătească reclamantei o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul dacă nu ar fi intervenit concedierea contestată, cu începere de la data concedierii şi până la reintegrare. Obligă pârâta la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în primă instanţă. Menţine sentinţa civilă apelată în privinţa modului de soluţionare a excepţiei lipsei calităţii procesuale pasive, precum şi în ce priveşte respingerea petitului privitor la acordarea daunelor morale.

Cărăşanul a atras atenţia încă din ziua în care s-a votat proiectul în Consiliul Local că se încalcă legea.

 

De azi 16-noiembrie -2018  începe calvarul a 9 familii din Moldova Nouă,rămași pe drumuri în prag de sărbători în urma concedierilor făcute de către  administrația Torma.Pe ce criterii s-au făcut disponibilizările nimeni nu știe, însă  un lucru este cert din 9 persoane 8 sunt membrii PSD! Nu s-a ținut cont de nimic . Pentru Torma important  este ca,toți care nu sunt cu el să plece acasă: îngrijitoarea toaletei publice de pe faleza Dunării  doamna Sau Tisa singura care îngrijea acest important serviciu ….pana acum Torma dorea civilizație în oraș ,,fără pișat printre tufe” , azi închizi singura toaletă publică din  oraș.Asistenta medicală școlară Dobromir Alina răspundea până astazi de 4 grădinițe cu un nr de 270 de copii Rolul acestui cadru medical este foarte important pentru administrația Grădiniței PP ”Sf.Stelian” , în atribuțiile care îi revin este respectarea rețetarului pentru stabilirea meniului  pentru copiii de la grupele cu program prelungit,  ține legătura cu medicul  de familie și se ocupă de avizarea meniului zilnic pentru copiii preșcolari și  anteprescolari, inclusiv  este responsabilă de starea de sănătate a copiilor, atribuții serioase și complexe și tu închizi cabinetul medical! Un alt caz pus sub semnul întrebărilor este cel al dlui Benga Ioan  , aflat în ultimi doi ani înaite de pensionare. De fapt toți sunt începind de azi  cazuri sociale.Este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când se petrec asemenea abuzuri fără precedent în administrația locală .Cine sunt concediați:

1.Holic Carmen

2.Enache Elena

3.Dobromir Alina

4.Tuculia Slavoliub

5.Mutascu Ilie

6.Sau Tisa

7.Benga Ioan

8.Holic Neculai

9.Popescu Nicolae

Sa ajungi sa platesti avocati , cu zeci de milioane de lei din bani publici si pentru ce!pentru  locuri de munca!Sa te judeci cu propri cetateni arata calitatea umana a celui ce conduce Primaria Moldova Noua in speta celebrul Primar,, liberalo-psd-ist,,Torma Adrian..acum va fi obligat sa plateasca din bani publici si salariu si toate accesoriile pierdute pana in prezent sit u ca ,primar sa nu fi tras la raspundere…lege doar pentru cei necajiti pentru jmecheri ca Torma …doar Dumnezeu il mai poate pedepsi declara Eugen Baleanu liderul Verzilor din Moldova Noua .

 

Dana Predut

Zi de zi, in ochii tai

 

Related Posts

Leave a Reply