Până la urmă şi Torma îi dă dreptate lui Băleanu!

Până la urmă şi Torma îi dă dreptate lui Băleanu!

Haosul din Organizaţia Liberală din Moldova Nouă subiect de discuţie aprins pentru Torma, prezenţa unor membri PSD la întâlnirea cu Ion Chisăliţă ,,i-a dat foc”. Pentru liniştea lui imediat un articol cu ,,răsuflarea lui politică infectă” hai să redăm ce declară în Express de Banat în data de 21 noiembrie…
Șeful administrației publice locale de la Dunăre apreciază că liberalii, la nivel local, încearcă să se regrupeze, dar, „din păcate, ce am observat este că în jurul echipei PNL, la Moldova Nouă, se adună o echipă de oameni frustrați, de oameni care văd doar negativ, nimic pozitiv, nici un om care să nu fi făcut politică și să nu fi trecut pe la două, trei partide. Dar e echipa lor, e gașca lor. Din păcate, formează doar o haită pentru un ciolan”
Întâlnirea cu pricina a fost aproape zero din punct de vedere organizatoric,treizeci de persoane şi aproape toţi oamenii lui Torma, doar trei persoane au fost de la PSD: Lavinia Almăjan şi încă două… Doamne, ce să înţelegem din vorbele lui ca oamenii lui pentru că nu au plecat după el ,,formează o haită pentru ciolan”.
De fapt, reproduce aproape tot ce spunea şi Băleanu, şeful Verziilor din Clisura Dunării. A spus că nu vor face o alianţă cu liberalii din Moldova Nouă până când ,,haita lui Torma” nu este exclusă din rândul liberalilor. Ce declară Băleanu cu ceva timp în urma…
,,Discuţiile sunt de principiu şi normale pentru această perioadă, soluţia ideală şi singura pentru câştigarea alegerilor este o alianţă între cele două partide, candidat unic şi listă comună pentru Consilul Local, oameni unul şi unul care doresc cu adevărat binele comunităţii şi nu aşa cum l-a transformat Torma în binele lui şi al apropiaţilor lui. Eu personal, aşa văd lucrurile, sunt multe de clarificat în PNL, nu la Verzi pentru că eu nu am cum să merg pe stradă în campaniile electorale care urmează cu ,,oamenii lui Torma din PNL”, oameni care au făcut atâta rău oraşului timp de trei ani. M-ar înjura pe stradă şi pe mine lumea aşa cum îi înjură toată ziua pe ei. Liberalii, dacă doresc ca dreapta să câştige alegerile în alianţă cu Verzii, urgent curăţenie în partid. Cetăţenii oraşului nu mai pot fi înşelaţi şi nu vor trece cu vederea activitatea acestor oameni care au fost în Consiliul Local şi au participat benevol la distrugerea oraşului, indiferent cine va fi candidat la primărie. Sigur, este o problemă internă a liberalilor şi rezolvarea este în curtea lor. Pentru moment avem o soluţie, trebuie să mai lucrăm la ea, eu pot lucra şi coabita fără probleme  cu Dl Ion Chisăliţă, Moldova Nouă are nevoie de noi doi împreună nu separaţi.”
Torma, din păcate, pentru oraşul Moldova Nouă vede doar ,,haite” şi la PSD şi la liberali, de verzii ce să mai vorbim … în spatele retoricii, el ,,stoarce” oraşul Moldova Nouă si financiar si uman!
2020 va fi anul de răscruce pentru oraşul Moldova Nouă, Ion Chisăliţă va fi noul primar că va fi la liberalii independent sau la verzii. Cu toate acestea doar o minune ar mai putea salva oraşul Moldova Nouă de depopulare. Poate locurile de muncă se pot rezolva prin aducerea unor firme mari private, dar dorinţa tinerilor de plecare din Moldova Nouă este atât de mare încât aproape nu ai soluţii reale pentru salvarea oraşului. De fapt, pe depopulare se bazează şi Torma pentru câştigarea unui nou mandat, goleşte ,,oraşul M9,,  bugetarii angajaţi de el plus angajaţii de la diferite firme ,basca ceva cumparaturi, crede că poate obţine un nou mandat.

 

Dana Predut

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply