Adio Zake , culoar liber pentru Adrian Torma,pană vine Chisăliță!

Adio Zake , culoar liber pentru Adrian Torma,pană vine Chisăliță!

Ion Chisăliță bagă spaima în social democrații de pe Clisură. După ce mai mulți membrii PSD au declarat că trec la PNL din cauza lui Nelu Zaberca și, mai ales, după ce Ion Chisăliță a anunțat oficial că intenționează să candideze la Primăria Moldova Nouă, în PSD Moldova Nouă Nelu Zaberca este tras pe linie moartă pentru ca Adrian Torma să poată prelua partidul.
Luminița Jivan, președintele Caraș-Severin, a reiterat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că ideea unor conduceri statutare în fruntea organizațiilor PSD este prioritară și ea a trecut pe locul doi doar pe timpul campaniei electorale.
”Peste tot unde sunt conduceri interimare facem alegeri, inclusiv la Moldova Nouă sau Băile Herculane” a explicat Luminița Jivan. Aceasta spune că acum, când PSD nu mai e la guvernare, are mai mult timp pentru a sta lângă primari și organizațiile din teritoriu, pentru a le consolida în vederea alegerilor locale de anul viitor.
”Nu mai candidez, nu mai vreau nimic” spune actualul preșdinte interimar al PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca. Concret acesta lasă de înțeles că nimic nu-l mai poate opri pe Adrian Torma să preia șefia organizației de pe malul Dunării.

Cristian Frant

Zi de zi ,in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply