Dan Barna a vizitat astăzi Reșița

Dan Barna a vizitat astăzi Reșița

Dan Barna, Candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României a venit în vizită la Reșița. Acesta a susținut și o conferință de presă la Hotelul Rogge din Reșița.
“Ne apropiem de finalul campaniei strângerii de semnături, vreau să vă felicit pentru sprijinul pe care l-ati aratat aici în Caraș Severin. Obiectivul meu ca președinte este fac din România o țară din care tinerii să nu mai plece, să schimbăm statisticile îngrijorătoare care arată că numai anul trecut au plecat 250.000 de România. Proiectul meu pentru țara noastră înseamnă măsuri concrete pentru a stopa migrația încă din prima zi de mandat ca președinte” a declarat candidatul Alianței USR + PLUS 2020 la președinția României.
Acesta i-a avut alături pe cei doi lideri județeni, Andrei Plujar de la USR Caraș-Severin și Daniel Toma de la PLUS Caraș-Severin. Aceștia au mers împreună și în Piața 1 Decembrie 1918 din Reșița, chiar în Centrul Civic, acolo unde este amplasat și cortul pentru strângerea de semnături, Dan Barna discutând și întâlnindu-se cu reșițenii.

 

Cristian Frant

Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply