Grav accident rutier ,trecerea de pietoni nesigura pentru pietoni!

Grav accident rutier ,trecerea de pietoni nesigura pentru pietoni!

Un pieton despre care martorii susțin că se afla pe trecerea de pietoni a fost accidentat astăzi de către un șofer în timp ce traversa bulevardul Republicii din municipiul Reșița.
”Un bărbat de 56 de ani, din Reșița, care conducea un autoturism pe B-dul Republicii, din direcția Victoria spre Intim, nu păstrează o distanță suficientă și, în apropierea unei treceri de pietoni, lovește din spate un alt autoturism pe care îl proiectează pe trecerea de pietoni, o femeie de 51 de ani fiind surprinsă și accidentată” ne explică cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin..

Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Un alt eveniment rutier s-a petrecut doar puțin timp mai devreme pe Bulevardul Revoluția din Decembrie din Reșița.
”Pe B-dul Revoluția din Decembrie, un bărbat de 58 de ani, din Reșița, care conducea un autoturism, din direcția Centrul Civic către Triaj, lovește cu partea din față a autoturismului un bărbat de 68 de ani din Reșița, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, acesta fiind rănit ușor. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” transmit polițiștii.
Frant Cristian
Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply