Accident mortal ,soferul judecat pe loc si batut de,, romi,,

Accident mortal ,soferul judecat pe loc si batut de,, romi,,

O femeie de etnie romă, care participa la o nuntă, a fost accidentată mortal de o mașină, în noaptea de joi spre vineri, în Reșița. Nuntașii i-au bătut pe șofer și pe un pasager din mașină, iar apoi au mers la spital, unde au făcut scandal. A fost necesară intervenția jandarmilor și mascaților. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 68 de ani, din județul Arad.
Conform unor surse judiciare, femeia era de etnie romă și participa la o nuntă. În momentul în care rudele acesteia și nuntașii au văzut ce s-a întâmplat, s-au năpustit asupra șoferului și pasagerului aflat pe scaunul din dreapta, pe care i-au bătut. De asemenea, mașina a fost vandalizată.
”Din primele cercetări rezultă că o femeie de 64 de ani, din Bocşa, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care ar fi fost accidentată mortal de un autoturism care circula regulamentar pe DN 58, dinspre Caransebeş spre Reşiţa, condus de un bărbat de 68 de ani din judeţul Arad. După producerea accidentului, conducătorul auto şi pasagerul dreapta faţă din auto ar fi fost agresaţi fizic de rudele victimei de 64 de ani, care i-ar fi distrus şi autoturismul”, a declarat Dinu Nicorici, din partea IPJ Caraş-Severin.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cele două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.
În cele din urmă, scandalul a fost aplanat, iar la faţa locului s-a efectuat cercetarea.
În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, lovire şi alte violenţe şi distrugere, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

 

Dana Predut

Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply