PRO România și-a făcut echipă de fotbal

PRO România și-a făcut echipă de fotbal

Recent municipiul Caransebeș a găzduit a treia ediție a competiției ”Turneul campionilor” la Sala Polivalentă din cartierul Pipirig, printre echipele înscrise la start fiind și o echipă a ”PRO România Caransebeș”.
Cum, printre partenerii turneului a fost și Primăria municipiului Caransebeș, au apărut rapid și rumori că, actualul primar, după scandalurile din PNL, ar intenționa să treacă la PRO România.
”Nu este deloc așa!” spune Felix Borcean. ”Este o competiție privată la care eu nici măcar nu am participat, pentru că nu am putut să fiu acolo dar și pentru că am dorit să evit astfel de speculații. Primăria Caransebeș a fost trecută la parteneri prin virtutea faptului că organizatorii, Pizzeria Roberto, a obținut închirierea sălii polivalente de la Caromet cu sprijinul domnului manager Dena. Asta, ar fi, toată contribuția noastră. Știu că a fost o echipă a PRO România, însă fără absolut nicio legătură cu Primăria Caransebeș sau Felix Borcean” mai spune edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș.


Frant Cristian

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply