Dragnea, despre Negrescu: Un tânăr bun în care eu investesc în continuare încredere

Dragnea, despre Negrescu: Un tânăr bun în care eu investesc în continuare încredere

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, despre Victor Negrescu, fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, care a demisionat cu două luni înainte ca România să preia Președinția Consiliului UE, că îi pare rău că a plecat din Guvern, însă are încredere în continuare în acesta.

Guvernul României este foarte bine pregătit (în privința președinției Consiului Uniunii Europene – n.r.). Aici a avut un rol Victor Negrescu cât a stat. Îmi pare rău că a plecat, îi pare și lui rău. Asta e! Când ești tânăr, mai faci gesturi și fără să te consulți. Dar e un tănâr bun în care eu investesc în continuare încredere”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă susținută, sâmbătă, la Reșița.

La evenimentul la care a fost aleasă Luminița Jivan la șefia filialei PSD Caraș-Severin, Liviu Dragnea a spus că Victor Negrescu a muncit foarte mult la preluarea președinției Consiliului UE de către România, însă crede că „nici el nu știe” de ce a demisionat din Guvern.

Victor Negrescu a demisionat din Guvernul Dăncilă cu mai puţin de două luni înainte ca România să preia Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Acesta era responsabil cu proiectul de pregătire şi exercitare a preşedinţiei rotative a Consiliului UE de către România și a fost înlocuit la minister de George Ciamba.

Social-democratul este susținut de organizația PSD Alba pentru a candida la alegerile europarlamentare din 26 mai, el fiind și președintele PES România.

Victor Negrescu a fost invitat să urce pe scenă și să se adreseze Conferinței județene, acesta ținând să amintească faptul că, timp de trei ani, a avut aici, la Reșița, un cabinet de europarlamentar, fapt ce-l face să vină mereu cu drag în municipiu.

Cristian Franț

Related Posts

Leave a Reply