Frământări în PSD Moldova Nouă?

Frământări în PSD Moldova Nouă?

tiugan

 Lupta pentru fotoliul de preşedinte al organizației locale PSD a început aşa..pe ,,mute,,. Pierderea alegerilor locale de către Lupu Matei şi revenirea în câmpul muncii ca funcționar public l-a pus în situația de a-şi da demisia sau a se suspenda demisiei din funcția de preşedinte al organizației locale Moldova Nouă pentru a evita starea de incompatibilitate, aspect care a creat un vid de putere la nivelul organizației locale. Din informațiile noastre trei membrii PSD râvnesc la fotoliul de preşendinte: primul ar fi consilierul local Mândru Fănel considerat de tineretul PSD-ist ,,urmaşul,, de drept al lui Lupu Matei, al doilea membru este Lavinia Almăjan consilier local PSD şi preşedinta organizației de femei şi, nu în ultimul rând, Victor Tiugan consilier județean PSD. Cine şi cum va ocupa fotoliul de preşedinte rămâne de văzut. Un lucru este cert.. se va da o luptă surdă şi fără perdea.

Ce spune Victor Tiugan referitor la convocarea Adunării Generale: ,,Ne pregătim pentru alegerile parlamentare. Vizavi de bârfele legate de alegeri sau interimatul preşedintelui nu ne interesează şi nu le comentăm. Doar atât vă spun, că în PSD este unitate. Ştim că mulți ar dori ca noi să fim divizați dar uite că nu va fi aşa. Vrem rezultate bune la aceste alegeri şi sper că le vom obține,,.
Joi, 3 noiembrie, PSD Moldova Nouă convoacă Adunarea Generală începând cu orele 18.00 !
Adunarea Generală are la prima vedere ca temă alegerile parlamentare.
De Ioana Negriu
Sa auzim de bine

Related Posts

1 Comment

  1. Lavinia Almajan
    4 noiembrie 2016 at 17:04 Reply

    Acest articol este o mare minciună! În primul rând nu sunt interesată de conducerea PSD-ului de la Moldova Nouă și , în al doilea rând, nu mai sunt președinta organizației de femei din 2013. În ceea ce privește lupta pentru șefia PSD-ului de la Moldova Nouă , țin să vă anunț că așa ceva nu există! PSD Moldova Nouă este o echipă unită, in interiorul căruia nu se dau lupte pentru putere!

Leave a Reply