PSD Caras-Severin se ,,rupe,, în prag de alegeri!

PSD Caras-Severin se ,,rupe,, în prag de alegeri!

tudorita_nicula

Ce se tot vehicula prin presă iată că s-a şi întâmplat. Tudorița Nicula, preşedinta OFSD Caraş-Severin, a demisionat din toate funcțiile deținute în PSD inclusiv din funcția de membru, nemulțumită fiind de decizia conducerii PSD şi implicit a preşedintelui Mocioalcă Ioan pentru că nu a fost trecută pe un loc eligibil la camera deputaților. Referitor la bârfele legate de o eventuală plecare către PNL sau altă formațiune politică, Tudorița N. spune:

„Poate, dacă voi sta o perioadă, departe de viaţa politică, îmi va fi mai uşor. Le mulţumesc colegilor din toată sfera politică, pentru solicitările de a mă alătura lor, pentru că a fost un lucru benefic, un lucru care m-a ţinut pe linia de plutire. Căci nu este uşor atunci când vezi că organizaţia, colegii, pentru care tu ai muncit şi ai depus eforturi şi financiare şi umane, te desconsideră”, a mai spus Tudoriţa Nicula, precizând că nu se va duce la alt partid, deşi i s-au oferit locuri eligibile pe listele candidaţilor la „parlamentare”, pentru că nu vrea să fie numită „traseistă”.

Pentru PSD este o pierdere serioasă, în schimb, pentru I. Mocioalcă actualul preşedinte PSD nu cred să fie o pierdere importantă. În mod cert, este la ultimul mandat şi prea puțin mai pare interesat de viitorul PSD –ului, altfel nu ar fi ,,scos-o din cărți,, pentru aceste alegeri parlamentare pe Tudorița Nicula şi promovat pe nimeni altul decât Ion Spânu. Un lucru este cert: greu de crezut că Tudorița Nicula va sta departe de politică..

 

De, Ioana Negriu

Sa auzim de bine.

 

Related Posts

2 Comments

 1. gica neagu
  3 noiembrie 2016 at 13:29 Reply

  Chiar nu este o pierdere,ce a facut Tudorita atat de bmult ptr PSD ?daca ajungea deputat facea ceeace ce a facut si Durut adica NIMIC,sa mearga la PPU cu Stefanescu sa faca echipa impreuna.

  1. Adina
   3 noiembrie 2016 at 21:05 Reply

   Idiotule , nu pentru PSD trebuia sa faca , ci pentru oameni a facut in general tot ce a putut si a ajutat atata cat i- a stat in putere , astfel ajutand indirect prin atragere de voturi si partidul vostru de penali , cefe late si mai nou , curve … Dar esti prea ingust la minte si mult prea infometat de bani ca sa gandesti logic .Tu si tovarasii tai inculti .

Leave a Reply