Premierul Florin Cîţu a anunţat că poartă discuţii cu reprezentanţii din domeniul HoReCa, arătând, în acest context, că restaurantele care au tot personalul vaccinat împotriva COVID-19 „ar putea avea un statut special”, în sensul în care ar putea rămâne deschise chiar şi atunci când rata de infectare creşte într-o localitate.
„Am avut discuţii şi cu restauratele pentru că au fost lovite în această perioadă, cel mai mult restauratele în această perioadă de criză, din păcate. Pentru restaurate am propus, discutăm, nu este o decizie luată, dar discutăm ca dacă îşi vaccinează tot personalul (…) să fie deschişi tot timpul, să nu mai fie legaţi de rata de incidenţă. Deci poţi fi deschis poate cu 50% din capacitate, dar să nu mai fie legaţi de rata de incidenţă, creşte, scade rata de incidenţă, se închide. Să nu mai fie dacă are tot personalul din acea unitate vaccinat”, a afirmat Florin Cîţu,
Leave a Reply
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.