PSD Caraș-Severin,cauta sef de partid sedinta maraton

PSD Caraș-Severin,cauta sef de partid sedinta maraton

Luni a avut loc o ședință maraton la PSD Caraș-Severin, președintele interimar, Laurențiu Nistor, adunând primarii și șefii de deconcentrate la sediul de pe G Enescu pentru a discuta strategia pe termen scurt a partidului.
Organizația PSD Caraș-Severin a fost invitată de către președintele Nistor să-și spună părerea despre echipa care ar trebui să preia conducerea PSD Caraș-Severin, varianta cea mai plauzibilă fiind cea statutară, adică la șefia partidului să vină președintele executiv, Luca Mălăiescu, acesta alegând să facă echipă cu fostul președinte executiv, Dumitru Ursu. De altfel, cei doi sunt și singurii care nu au statutul de suspect în celebrul dosar de șantaj instrumentat de către DGA și DIICOT și în urma căruia au apărut și demisiile președintei Luminița Jivan și a secretarului general Ionuț Chisăliță.
O altă variantă ar putea fi Silviu Hurduzeu, actualul președinte al Consiliului Județean, dar ar fi o variantă care ar trebui să găsească o formulă statutară pentru a putea fi pusă în aplicare.
De asemenea s-a avut în vedere și propunerea unanim acceptată să fie o nouă Conferință Județeană de alegeri la PSD Caraș-Severin, în care decizia să fie plasată organizațiilor locale, dar și această variantă ar putea cădea date fiind măsurile preventive care se iau în lupta cu coronavirusul.
Cert este că, începute ieri, discuțiile s-au prelungit și pe parcursul zilei de marți, PSD Caraș-Severin încercând să ajungă, totuși, la o soluție de compromis.
Cristian Frant
Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply