Luminița Jivan la mâna lui Silviu Hurduzeu

Luminița Jivan la mâna lui Silviu Hurduzeu

PSD este băgat astăzi în ședință de cele două cazuri de corupție care sunt în actualitate: șpaga luată de Sorina Pintea și dosarul DGA-DIICOT de la Caraș-Severin.
”Nu e un lucru de ascuns că eu mâine voi avea o ședință informală cu toți președinții de organizații unde vom lua mai multe în discuție, vom știi ce avem de făcut. Vom lua în discuție care este abordarea partidului în astfel de cazuri” a declarat luni, la Parlament, președintele interimar Marcel Ciolacu.
Întrebat de jurnaliști dacă va lăsa organizațiile județene să tranșeze situațiile Sorinei Pintea și ale Luminiței Jivan, răspunsul ferm a fost: ”Nu! Este o decizie care afectează întregul partid și va fi o decizie pe care o să o iau împreună cu președinții de Consilii Județene și o vom comunica”.
Rezultă, astfel, din spusele lui Ciolacu că Luminița Jivan este la mâna lui Silviu Hurduzeu, asta după ce s-a speculat mult în presă pe tema relației lui Jivan cu Hurduzeu și după ce, în ultima sa conferință de presă, Luminița Jivan se chinuia să convingă că vorbește și are o relație normală cu Silviu Hurduzeu. Cât de normală, se va vedea după luarea deciziei de astăzi…
Cristian Frant
Zi de zi,in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply