Romeo Dunca este candidatul PNL pentru presedinte al Consiliul Judetean  Caras-Severin

Romeo Dunca este candidatul PNL pentru presedinte al Consiliul Judetean Caras-Severin

 

Omul de afaceri Romeo Dunca va fi candidatul PNL la preşedinţia Consiliului judeţean, decizia fiind luată în şedinţa Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin, desfăşurată duminică la Reşiţa.

„Am ajuns la concluzia că cel mai nimerit preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, care ar putea implementa proiecte, cel mai bun preşedinte al CJ care ar putea implementa idei, măsuri pragmatice, soluţii eficiente, de succes în administraţia publică, aşa cum a dovedit că a ştiut să le aplice în mediul privat, este chiar Romeo Dunca. Propunerea a fost votată în unanimitate în şedinţa Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin”, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin, preşedintele filialei, Ion Marcel Vela.

Omul de afaceri Romeo Dunca a semnat, în această săptămână, adeziunea la Partidul Naţional Liberal,filiala din Turnu Ruieni, adeziune care a fost validată duminică în plenul Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin.

„Este un gest extraordinar, ca un om de afaceri de succes că se implice în viaţa publică pentru a-şi împlini un vis, care are nu este doar visul lui, care este succesul unui judeţ şi al întregii regiuni. Totodată, eu, ca ministru al Afacerilor Interne, într-un mod sincer şi cinstit vă spun că sunt implicat în probleme importante pentru funcţionarea ministerului, pentru implementarea programului de guvernare şi cred că era de datoria mea să rămân în echipa guvernamentală şi să-mi împlinesc misiunea de a fi în această responsabilă funcţie mereu la datorie. A pleca din această funcţie, într-un moment delicat pentru România şi pentru minister, mi se părea chiar un gest de laşitate”, a precizat ministrul interimar Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

„Mi-am creionat cinci puncte care vor sta la baza activităţii mele la Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi cred că voi găsi soluţii pentru a veni în folosul cetăţenilor. Apoi, este vorba de economia şi chibzuinţa în cheltuirea banilor publici, măsuri pentru crearea de locuri de muncă bine plătite. Oamenii trebuie să răspundă pentru ceea ce au făcut, fapt pentru care vom face şi o scurtă analiză economico-financiară a activităţii din CJ”, a subliniat Romeo Dunca.

Candidatul PNL la preşedinţia CJ Caraş-Severin a afirmat că judeţul are un potenţial turistic deosebit: ”judeţul Caraş-Severin are un potenţial turistic deosebit, are oameni harnici, foarte pricepuţi, să nu uităm că aici s-a făcut metalurgie şi industrie când multe alte ţări nu făceau acest lucru. Toate acestea îmi dau speranţa că vom reuşi să îmbunătăţim nivelul de trai a oamenilor din judeţ”.

Romeo Dunca este cunoscut pentru afacerile sale de succes, dar și pentru expedițiile la Polul Nord și Polul Sud, fiind și primul român care a participat la Raliul Paris Dakar.

 

Cristian Frant

Zi de zi,in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply