Vin investitori la Moldova Noua! Cladirile Delphi Packard Moldova Noua tot mai atractive pentru multinationale

Vin investitori la Moldova Noua! Cladirile Delphi Packard Moldova Noua tot mai atractive pentru multinationale

Guvernul Orban cu ochii pe Moldova Noua, astazi reprezentatii Delphi si ai societatii CTP au vizitat halele societatii Delphi Packard Moldova Noua. Din informatiile noastre, aceasta societate doreste sa cumpere halele Delphi pentru a fi inchiriate unei mutinationale, care doreste sa reia activitatea de productie. Se pare, ca Ion Chisalita, candidatul la functia de primar al localitii Moldova Noua, nu este strain de interesul manifestat brusc de aceasta societate de a achizitiona halele.

“Da, sunt la curent cu interesul manifestat de mai multe societati comerciale care doresc sa cumpere aceste hale pentru reluarea activitatii de productie pe diferite domenii.Deocamdata, in acest stadiu de negocieri, eu nu pot comenta prea multe.Orasul nostru  trebuie repus pe fagasul normal, avem nevoie de locuri  de munca si bunastare, daca ne dorim ca tinerii sa ramana in Moldova Noua”, spune Prof. Dr. Ion Chisalita pentru Carasanul.

Ion Chisalita fiind omul care in mandatul 2008 – 2012 a repus Moldova Noua pe picioare. Moldova Noua in 2012 a avut aproape 3000 de locuri de munca, circa 2000 Delphi iar restul in privat. Astazi, dupa 8 ani de guvernare Lupu, Torma, Moldova Noua are cu minus 3000 de locuri de munca.
CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale, fiind cea mai mare companie  de consultanta imobiliara din lume. A inchiriat hale in 10 orase din tara noastra: Arad, Bucuresti, Cluj Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara si Turda.

Moldova Noua are nevoie de un investitor serios, tinerii trebuie sa ramana in Moldova Noua iar cei plecati sa vina acasa. Moldova Noua este un oras aproape parasit si trist. Ma bucur ca, Guvernul Liberal canalizeaza catre Moldova Noua investitori. Dar pana atunci trebuie sa scapam de ,,satana,, din primarie, vorba parintelui Megheles din Bosneag, doar un om posedat poate avea asemenea comportament cu cetateni orasului cat si cu angajati primariei, ieri Ciovela, azi Sdeornea si sotia lui, Carmen Sdeornea. Spune Eugen Baleanu presedintele Partidului Verde Moldova Noua.

 

Dana Predut

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply