Dan Popoviciu: ”Sunt jurnalist, de ce m-aș face politician?”

Dan Popoviciu: ”Sunt jurnalist, de ce m-aș face politician?”

 

PSD Reșița a demarat un sondaj de opinie pentru a afla care sunt preferații reșițenilor pentru fotoliu din Piața 1 Decembrie 1918 Nr. 1A, printre ei fiind membrii PSD dar și persoane publice.
Sergiu Caplea, Ionuț Chisăliță, Gabriel Duruț, Gigi Jenar și Mirel Sabo sunt printre PSD-iștii sondați la Reșița, lor adăugându-li-se și doi jurnaliști: Sergiu Taban și Dan Popoviciu. Potrivit surselor noastre jurnalistul Sergiu Taban fiind și cel care ”a câștigat” sondajul de opinie, reușind să surclaseze politicienii deja titrați introduși de PSD Reșița în sondaj.Deși a fost contactat telefonic, Sergiu Taban nu a răspuns până la această oră pentru a ne preciza poziția sa cu privire la introducerea în sondaj și, mai ales, la rezultate.
În schimb Dan Popoviciu se arată cu totul surprins de apariția numelui său în sondaj, explicând că nu a avut vre-o intenție de a candida pe lista PSD. ”Chiar zilele trecute am scris un editorial în Express de Banat care avea acest titlu: Sunt jurnalist, de ce m-aș face politician? Cine mă cunoaște știe că am fost mereu critic la adresa politicienilor care nu-și fac treaba” a explicat renumitul jurnalist.
”În curs de 2 săptămâni se vor termina și la noi sondajele, pentru că pentru noi este foarte important… este foarte clar că vom merge cu primarii în funcție, așa cum am anunțat și mai de mult, acolo unde avem primari vom merge cu primarii în funcție, chiar și la orașe, vom merge cu ei ca și candidați. Am făcut un sondaj de opinie să vedem de fapt care este părerea oamenilor, iar după asta vom lua decizia” a declarat Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin.

Cristian Frant

Zi de zi, in ochii

Related Posts

Leave a Reply