Fetiţă de opt ani, abuzată sexual de unchiul său !

Fetiţă de opt ani, abuzată sexual de unchiul său !

foto ,Adevarul

Un bărbat din Caraş Severin, aflat, în prezent, în arest preventiv, este acuzat că şi-a abuzat sexual nepoata. Prima dată a constrâns-o să păstreze secretul, însă a doua oară a fost prins de un vecin, în timp ce încerca să o violeze.
Copila are acum 11 ani, dar faptele pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbat (în august 2019), au început pe când fetiţa avea doar 8 ani. Individul (B.I. 48 de ani) este acuzat de „tentativă la viol”, după ce vecina familiei fetei l-a reclamat la poliţie că ar fi abuzat-o pe copilă în 2016 şi 2019.
Fetiţa a fost audiată şi le-a povestit anchetatorilor că în urmă cu trei ani, în timp ce mergea cu unchiul său pe deal, după lemne şi cireşe, la un moment dat, fără să-i spună ceva, acesta a tras-o de mâini, a pus-o la pământ, i-a ridicat fustiţa, i-a dat jos chioloţeii şi s-a urcat peste ea. „A durut-o şi a început să plângă şi să ţipe, însă acesta i-a pus mâna la gură şi i-a spus că, dacă nu tace, o omoară pe «baba», bunica ei, cu toporul, motiv pentru care nu a spus la nimeni ce s-a întâmplat”, se arată în considerentele deciziei. 65 /C/2019 (www.rolii.ro) a Tribnalului Caraş-Severin.

Citeste mai mult: adev.ro/q45ipw

Dana Predut
Zi de zi ,in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply