Prefectul Lupu Matei vinovat de toate ,,infracţiunile” făcute de Torma!

Prefectul Lupu Matei vinovat de toate ,,infracţiunile” făcute de Torma!

Decizia ANI prin care Torma este în conflict de interese i-a dat foc pur şi simplu

În calitate de primar (mandatul 2016 – 2020), a încheiat în data de 14 decembrie 2016 un contract de comodat cu o asociație în cadrul căreia soția persoanei evaluate deține calitatea de membru fondator și funcția de vicepreședinte, încălcând astfel dispoziţiile art. 70, ale art. 71, respectiv ale art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 75, lit. a) din Legea nr. 393/2004 (text în vigoare pentru perioada evaluată)” transmite ANI.
,,Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. AVRAM IONEL, TORMA ADRIAN CONSTANTIN și STOICA CONSTANTIN nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare” mai transmit inspectorii de integritate.

Aşa spune Comunicatul Agenţia Natională de Integritate…

În fapt la ANI sunt mai multe sesizări şi mai multe capete de acuzare. Torma- primul lucru pe care l-a făcut ca primar a fost să descarce cheltuielile firmei sale pe Primăria Moldova Nouă. Una din cheltuieli fiind Tommy Land, care, până a fi primar, Torma îşi desfăşura activitate în unul din spaţiile deţinute de familia Torma… am scrie mai multe dar din momentul în care diferite autorităţi au început cercetările suntem nevoiţi să nu intervenim în desfăşurarea anchetei.
De fapt, aproape tot mandatul lui a fost presărat cu abuzuri, de la angajările făcute în detrimentul Primăriei Moldova Nouă în care s-a instituit regula… un angajat la primărie, unul la AutoAlex, grup şcolar sau şcoală.
Al acuza astăzi pe Lupu Matei de ilegalităţile tale ne arată cât de ipocrit poate fi un om… mai mult, să arunci vina pe consilieri locali întrece cu mult limita bunului simţ. Un consilier local nu ştia că în spatele lui Tommy Land sunteţi voi ,,Familia Torma”, altfel nu ar fi votat. Dar poate îi timpul ca şi consilierii locali să plătească pentru slugărnicia lor.
Ce spune Prefectul Lupu Matei de acuzaţiile aduse de Torma…
,,L-am forţat eu să semneze? Poate spune orice. Când a fost Torma serios? Pe scenă când şi-a anunţat demisia? De trei ani oraşul Moldova Nouă este singurul oraş fără un proiect European. Fara un proiect, de fapt. Când a fost domnul Torma serios? Când scuipa PSD-ul şi îl făcea ,,Ciuma Roşie”? Acesta e omul…” declară pentru Cărăşanul, Matei Lupu, Prefectul Judeţului Caraş-Severin.

Dana Predut

Zi de zi ,in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply