Torma nu se lasă şi vrea cu orice preţ închiderea Secţiei de Gospodărie Urbană (Sera)

Torma nu se lasă şi vrea cu orice preţ închiderea Secţiei de Gospodărie Urbană (Sera)

Torma vrea cu orice preţ să închidă activitatea acestei secţii de Gospodărie Urbană , secţie care se ocupă practic cu întreţinerea oraşului Moldova Nouă. Secţie decimată de Torma în urma disponibilizărilor făcute în ultimii doi ani, disponibilizări care au avut ca scop eliminarea tuturor simpatizanţilor şi membrilor PSD. Ştefanovici Antal, şeful secţiei fiind ţinta lui, cu toate că în ultimii ani i-a fost cerută demisia în repetate rânduri. Ştefanovici Antal a refuzat categoric acest lucru. Torma a schimbat strategia- înfiinţează firme având ca acţionar Consiliul Local şi încet, încet preia atribuţiile şi activitatea Secţiei de Gospodărie Urbană. Prima dată a înfiinţat secţia pentru întreţinerea iluminatului public, secţie care papă lunar sute de milioane, pentru a schimba câteva becuri prin oraş. Acum înfiinţează o nouă societate având ca obiect de activitate ,,Salubrizarea”, pentru început un şef şi  patru sau cinci necalificaţi ,alte sute de milioane va papa şi această societate… unde mai pui taxele pe care le vor plăti către buget? Şi ghici unde va avea sediul această societate? Chiar la seră …
Pe surse postul de Administrator al societăţii de salubritate va fi nimeni altul decat ,,Marian Draghici”, până nu demult consilier local PNL, consilier personal al primarului Torma, şef de magazine al societăţii AutoAlex. Aflat acum în vizorul Agentiei de Integritate. Vom reveni asupra acestui subiect cu detalii…incendiare !
Ce va urma după înfiinţarea societăţii ,simplu ,disponibilizarea restului de angajaţi care mai sunt în secţia Primăriei… Mazilirea lui Ştefanovici Antal.
Cosana Străinescu,Viceperesedinte al Partidului Verde , atrage atenţia consilierilor PNL ,PSD  si primarului  Torma Adrian să retragă proiectul de pe ordinea de zi, dacă doreşte să angajeze personal pentru salubrizarea oraşului să o facă prin secţia Primăriei şi nu printr-o societate comercială, mai ales că este un deficit de personal de circa douăzeci de persoane. ,,Iar Torma să înceteze cu vendetele politice pe banii noştrii”, spune în încheiere Cosana Străinescu pentru Cărăşanul.

 

Dana Predut

Zi de zi, in ochii tai

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply