Prefectul Matei Lupu: ”am primit adrese pentru patru consilieri județeni cărora PSD le retrage sprijinul”Nedelcea ,momentan scapa!

Prefectul Matei Lupu: ”am primit adrese pentru patru consilieri județeni cărora PSD le retrage sprijinul”Nedelcea ,momentan scapa!

Prefectul Matei Lupu spune că la Instituția Prefectului Caraș-Severin au fost înregistrate doar patru solicitări de încetare a mandatului înainte de teremen și că nu a primit nicio solicitare cu privire la vicepreședintele Flavius Nedelcea.
”Probabil că se așteaptă și o decizie de la București cu privire la domnul Nedelcea, care este vicepreședinte al Consiliului Județean, eu nu știu, doar atât am primit” a declarat acesta.
Doi primari şi patru consilieri judeţeni au rămas fără sprijin politic, decizia fiind luată, joi, în şedinţa CEx a PSD Caraş-Severin, desfăşurată la Reşiţa, din cauza gravelor prejudicii aduse partidului, prin declaraţii legate de preşedintele PSD şi candidat la prezidenţiale, decizia fiind luată în şedinţa CEx al PSD Caraş-Severin, desfăşurată la Reşiţa.
„Consilierilor judeţeni Lenuţa Ciurel şi Gabriel Dinu li s-a retras sprijinul politic, din cauza gravelor prejudicii aduse partidului prin declaraţii legate de preşedintele PSD şi candidat la prezidenţiale. Vicepreşedintelui Consiliului Judeţean judeţean”, declara la acea vreme preşedintele PSD Caraş-Severin, deputata Luminiţa Jivan.
La propunerea organizației Moldova Nouă, aceiași decizie a fost luată și în cazul consilierilor județeni Nicolae Gubandru și Victor Tiugan.
În ceea ce priveşte retragerea sprijinului politic pentru primarii comunelor Marga şi Bucoşniţa, Luminiţa Jivan spune că acest lucru nu era o noutate, având în vedere faptul că în campania electorală pentru alegerile parlamentare cei doi ar fi susţinut mai mult Pro România.
Flavius Nedelcea i s-a retras de asemenea sprijinul politic pentru această funcţie, dar va rămâne în continuare consilier.

Cristian Frant

Zi de zi, in ochii tai

 

Related Posts

Leave a Reply