După trei ani de înghiţit la greu toate jignirile aduse de Torma de azi membru PSD, de mâine, poimaine preşedinte PSD!

După trei ani de înghiţit la greu toate jignirile aduse de Torma de azi membru PSD, de mâine, poimaine preşedinte PSD!

Torma, marele liberal de Moldova Nouă şi-a oficializat, începând de ieri 19.09.2019, poziţia politică… s-a înscris oficial în PSD. Surprinzătoare a fost poziţia membrilor PSD prezenţi în sală, inclusiv consilierii locali, (excepţie Fane Mandru care a lipsit) când s-a propus validarea lui Torma ca membru PSD a fost votat  în plen cu o majoritate absolută…. nu a mai contat porţia de ,,muie” luată timp de trei ani de la Torma (vă rog să scuzaţi cuvintele nepotrivite). Am fi dorit să publicăm numele lor, dar nu merită dacă au ridicat mâna cu atâta uşurinţă şi au şters cu buretele tot ce s-a întâmplat în ultimii trei ani. De ruşinea lor am renunţat a mai pierde vremea cu prezentarea lor în Cărăşanul.

Cine câştigă, cine pierde din afacerea asta politică? De pierdut, pierde oraşul şi cetăţeni care mai locuiesc. De câştigat, câştigă Torma şi nu politic pentru că pe el nu îl interesează orasul. Este  interesat de dezvoltarea propriei afaceri, dovadă fiind ,,tunurile imobiliare” date în cei trei ani de mandat. Afacerea cu ,,portul de la Desecare” a fost primul tun dat, în paralel cu construcţia portului şi-a construit şi ,,magazinul de la Oraviţa” folosind acelaşi constructor cu o mică diferenţă… folosind un antreprenor general pentru a încerca să mascheze ilegalitatea. Al doilea tun a fost cel cu ,,Depozitul Sc.Dunare” cumpărat cu doar 240.000 de euro şi cu ,,ajutorul consiliului local” care, la propunerea lui Torma, au votat proiectul de hotărâre referitor la supra impozitarea imobilului cu 500%. Uite aşa, cu ajutorul politicii administrative a reuşit să constrângă proprietarul cu impozite enorme şi nejustificate, să îi vândă imobilul firmei AutoAlex şi nu primăriei pentru crearea unor locuri de muncă. Dacă era un om interesat de bunul mers al oraşului, ar fi făcut propunerea de achiziţie primăriei şi nu propriei firme, în condiţiile în care, să reţineţi exact, primăria are hale iar Torma nu a întreprins nici o măsură legală de recuperare a celor două hale, de la Delphi Packard. Şi uite aşa, ce nu-i bun pentru Primăria Moldova Nouă îi bun pentru AutoAlex.
Moldova Nouă, din nefericire, trăieşte exact aşa cum a dorit pentru că, dacă oamenii nu s-ar fi lăsat cumpăraţi pe nimic, astăzi altfel ar fi arătat clasa politică şi de ce nu şi oraşul.
Sloganul folosit mereu de către gaşca lui Torma ,,pentru binele comunităţii”, s-a transformat în binele lui şi al familiei lui. Astăzi zeci de oameni trăiesc drama celor fără loc de muncă, daţi afară din primărie pe criteriul că sunt PSD-işti şi asistă acum neputincioşi la mascarada transformării traseistului de acum Torma- din liberal convins în social democrat. Ce spun membri PSD pe ,,Facebook” de transferul lui Torma la PSD… redăm exact cuvintele lor cu scuzele de rigoare.

Vasile Fotia
Șoc și groază, din pacate domnului TORMA nu-i mai miroase urât PSDul și se alătură incompetentilor din PSD ,că așa spunea pe toate posturile TV și ziarele locale!
Sint curios ce fac mării PNListi care nu aveau ochi să vadă CIUMA ROSIE ,stau la masa cu CIUMAȚII ?
Mihai Morosanu
 Muie PSD!nemernicilor, ticalosul asta va futut undea vrut muschii lui, acuma al primiti an „casa”. Ma pis pe partidul vostru!
Kity .
Nu i convin lipitorii asteia de torma comentariile care l contrazic,sau care i scot la iveala caracterul infect.Are coloana vertebrala exact ca râma.Drept urmare m a blocat,desi niciodata nu l jignisem pe pagina lui,doar imi spusesem cat se poate de civilizat opiniile.Acum m a raportat la facebook.😂😂😂Nu esti altceva decat un individ frustrat,fara nici un pic de cultura si negru pe interior,piticule!Prin fiecare actiune pe care o faci,nu faci altceva decat sa le demonstrezi si celor care au crezut in tine,cat de tare s au inselat.Abia acum Moldova Noua nu o sa mai voteze PSD.😂😂😂Daca se adevereste,si o sa fii in partid,macar o sa ti se indeplineasca un vis, Moldova Noua nu va mai vota cu socialistii😂😂😂.Macar atat,daca pt orasul asta n ai facut nimic.Abia acum,cand o sa mergi langa Zache o sa si dea lumeaa seama ca sunteti din aceeasi teapa,numai ca la categorii diferite de șmenuieli.

Andrei Ionescu
Ce sa fie, ce sa fie, Torma cu o alta palarie.

Din galbena se face rosie, o nimica toata.
Sarmanul de el, saracii de noi !!

Doar cateva opinii pentru a arata starea de spirit din localitatea Moldova Noua.

update orele 16 ,consilieri Lavinia Almajan si Fane Mandru au demisionat din Consiliul Local.

Informatie in curs de actualizare!

Carasanul

Zi de zi in ochii tai

 

 

Related Posts

Leave a Reply