Scandal monstru în Primăria Moldova Nouă. Torma vrea reduceri salariale cu pana la 60%!

Scandal monstru în Primăria Moldova Nouă. Torma vrea reduceri salariale cu pana la 60%!

Proiectul aflat pe ordinea de zi a sedintei de consiliu din 31 -07-2019 prevede reducerea anvelopei salariale cu 35%, adică uni angajati pot pierde  si  60%  din salariu enorm de mult. Cheltuielile nebugetate si necugetate făcute de Torma au dezechilibrat bugetul aducând-ul într-o stare critică lucru  care nu sau mai întâmplat pana acum la Moldova Nouă. Angajările făcute de Torma haotic şi fără nici o logică au condus la creşterea cheltuielilor, iar chefurile şi evenimentele au fost finanţate non-stop din bugetul local. Liderul de sindicat al funcţionarilor publici şi personalului contractual Danubius, Ştefanovici Antal spune: ,,Nu suntem de acord cu diminuarea salariilor, este o măsură ilegală şi vom lua toate măsurile necesare să ne apărăm drepturile. 35% reducerea anvelopei salariale va fi un dezastru pentru angajaţii primăriei.”
Cum se va vota în consiliu vom vedea, va fi o şedinţă interesantă şi ca o curiozitate, o să vedem ce fac consilierii PNL acum când Torma a fost exclus din PNL.
Liderul verzilor, Eugen Băleanu, ca de fiecare dată, tranşant faţă de politicile duse de Torma… ,,Torma a arătat ce poate. A înecat primăria în datorii şi aproape toate aceste datorii sunt create de  angajările şi chefurile pe care Torma le plateste luna de  lună. Zeci de angajaţi ai firmei Auto Alex au fost transferaţi la primărie pe bani serioşi. Bani aruncaţi în tot felul de proiecte care rând pe rând mor. Vaporaşul Baziaş 1- o gaură neagră pentru primăria Moldova Nouă. Bacul- o altă gaură neagră şi greu de astupat. Partidul Verde nu este de acord cu reducerile salariale. Dacă tot vrea reduceri salariale, să trimită acasă toţi cei angajaţi şi transferaţii de la Auto Alex…atunci să vezi economi la bugetul local.”
Cerem demisia publică a acestui individ care a preluat o primărie fără datorii şi cu un plus de peste 45 de miliarde iar astăzi, după numai trei ani, primăria este aproape de faliment.

Contactat de către redactorii Carasanul,Torma nu a raspuns telefoanelor redactorilor!

 

Informatie in curs de actualizare!

 

Dana Predut

Related Posts

Leave a Reply