Verzii din România dau o lovitură politică de proporţii! Florin Călinescu, noul preşedinte al Partidului Verde România

Verzii din România dau o lovitură politică de proporţii! Florin Călinescu, noul preşedinte al Partidului Verde România

In 18 iulie a avut loc Conferinţa Natională a Partidului Verde, pe ordinea de zi un singur punct, alegerea noului preşedinte. Cunoscutul actor, Florin Călinescu, fiind unul dintre candidaţi la funcţia de preşedinte. Organizaţia Judeţeană Caraş-Severin a Partidului Verde este în acest moment organizaţia cu cele mai bune rezultate politice din România. Delegaţia care a reprezentat judeţul a fost compusă din trei personae: Paul Vasile, fostul preşedinte actualmente, City Manager al municipiului Reşita, Mihaila Costel, preşedintele Organizaţiei Judeţene şi Eugen Băleanu, preşedintele Organizaţiei Locale Moldova Nouă.
Florin Călinescu, un votului a fost votat în unanimitate de către delegaţii organizaţilor judeţene.
Printre mici glume şi idei care ar pune în mişcare fenomenul Verde, Florin Călinescu a impulsionat auditoriul. ,,Sunt legat de oameni şi sunt dependent de oameni, nu am venit să reconstruiesc Partidul Verde, eu vreau să construiesc un fenomen verde.
Vom începe o construcţie pe un drum ascensional şi avem nevoie de oameni puternici şi buni. Avem nevoie de un plan şi un proiect, trebuie să creştem împreună, eu nu sunt o locomotivă, să nu vă supăraţi pe mine când voi fi foarte critic. Partidul Verde trebuie să fie o şcoală politică, trebuie să atragem tineri, ei sunt viitorul tării. Oamenii trebuie să vină singuri către noi şi convinşi că noi suntem altceva, nu trebuie să încurajăm interesul personal al nimănu-i. Suntem ecologişti dar vom avea extensii în toate domeniile pe care omul le trăieşte. Nu voi tolera trădarea şi traseismul, dacă nu ţinem cont de aceste lucruri nu vom reuşi, nu se poate altfel, nu doresc să fim ca şi ei,spune Florin Calinescu.
Ce spune Eugen Băleanu, preşedintele Organizaţiei PV Moldova Nouă: ,,Florin Călinescu este liderul aşteptat de multă vreme de verzii din România, trebuie să ieşim din zona partidelor care nu intră în parlament. Cu două, trei organizaţii care obţin un scor bun în alegeri nu faci nimic în politică. Şi înainte de toate sunt deosebit de bucuros că am un preşedinte ,,bănăţan”.

Dana Predut

Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply