Torma este exclus din PNL. Vela despre anularea deciziei: ”Un fake news veritabil”

Torma este exclus din PNL. Vela despre anularea deciziei: ”Un fake news veritabil”

Apărută ca o soluție salvatoare descoperită de presă, ultima șansă pentru Adrian Torma să rămână liberal este, în fapt, doar o intoxicare de presă crede președintele PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela.
Acesta spune că cine a născocit asemenea idei nu a citit statutul partidului și că decizia BPJ este corectă și nu a fost desființată de către nimeni, președintele PNL neavând asemenea atribuții.
Pentru că presa locală lansase ideea că Adrian Torma nu ar fi fost exclus statutar din PNL și că această decizie ar fi trebuit aprobată de către Comitetul Director al PNL Caraș-Severin, am căutat să confirmăm această informație cu Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL. Acesta ne-a spus că nu știe situația dar va verifica și va reveni cu un telefon.
”Vă rog să-l contactați pe liderul filialei, Ion Marcel Vela, el cunoaște și vă va lămuri problema” ne-a transmis Ionel Dancă.
Contactat Marcel Vela spune că totul este doar un ”fake news” și că cine a lansat asemenea ipoteze nu a citit statutul partidului.
Acesta ne-a mai declarat „Comitetul Director se intruneste pentru validare in termen de 30 de zile de la Decizia BPJ (din 20 iunie pana in 20 iulie), si este deja convocat din 8 iulie pentru 18 iulie, cu 10 zile mai devreme. Nu s-a convocat pana acum, pentru ca a fost sesiune parlamentara prelungita pana in 5 iulie pentru legislatia electorala si numirea guvernatorului BNR. Totodată, unii colegi sunt plecati in vacanta, sau altii ocupati cu evenimente importante. Daca joia viitoare va fi validata Decizia BPJ, Torma va putea contesta decizia la Comisia Judeteana de Arbitraj. Trăim intr-o tara libera si un partid democrat”.
La intrebarea noastra cum va vota, presedintele PNL Caras Severin, ne-a spus:
„Voi vota normal, pentru excludere, mai ales că, intre timp, trădarea camarazilor din luptă a fost dovedita oficial și prin declarația publica a confidentului său politic.

Dana Predut

Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply