Curatenie ,,generala,, fara mila in PNL dupa alegeri. Patru primari sunt dati afara pentru ca au facut blat cu PSD si asta-i doar inceputul

Curatenie ,,generala,, fara mila in PNL dupa alegeri. Patru primari sunt dati afara pentru ca au facut blat cu PSD si asta-i doar inceputul

Filiala Olt a PNL a exclus din partid, dupa analiza rezultatelor obtinute la alegerile europarlamentare, patru primari, doi viceprimari si sapte consilieri locali, potrivit presedintelui organizatiei judetene liberale, Liviu Voiculescu. Acesta a precizat vineri ca excluderile au fost determinante de rezultatele slabe si dezinteresul manifestat la alegerile europarlamentare ori de partizanatul cu adversari politici.
„Au fost exclusi, in urma deciziei Biroului Judetean al PNL Olt, primarul orasului Scornicesti, Ion Prioteasa, primarul comunei Izbiceni, Marian Gulie, primarul si viceprimarul comunei Plesoiu, primarul si viceprimarul comunei Vulpeni, patru consilieri locali de la Plesoiu si trei consilieri locali de la Vulpeni”, a spus Voiculescu pentru Agerpres.
El a mentionat ca au mai fost decise si alte masuri ce vizeaza alte organizatii locale liberale, fiind date si mai multe avertismente. Viceprimarii si consilierii liberali exclusi din partid isi vor pierde mandatele, PNL urmand sa transmita catre consiliile locale documentele privind excluderile. Mandatele primarilor nu vor fi afectate de excluderea din PNL.
In Caras-Severin,Moldova Nouă, Anina şi Herculane au fost surprizele electorale neplacute pentru liberalii cărăşeni. Toate trei sunt administrate de către primari liberali şi toţi primarii au pierdut în faţa PSD-ului.Potrivit surselor noastre, bine documentate si in Caras-Severin se apropie ziua 0,pentru uni liberali.

 

Dana Predut

Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply