Liberalii cer, din nou, revocarea vicepreședintelui Consiliului Județean,Flavius Nedelcea

Liberalii cer, din nou, revocarea vicepreședintelui Consiliului Județean,Flavius Nedelcea

Infrastructura rutieră precară și dezastruoasă, lipsa interesului pentru domeniile arondate și situația scandaloasă de la AquaCaraș sunt motivele care i-au determinat pe consilierii județeni liberali să ceară revocarea vicepreședintelui Consiliului Județean, Flavius Nedelcea.
Aceștia au depus la registratura Consiliului Județean Caraș-Severin un proiect de hotărâre care să fie discutat la următoarea ședință de Consiliu Județean.
Deși foarte mulți politicieni vorbeau despre revocarea ambilor vicepreședinți, Mircea Teodorescu, liderul grupului PNL din Consiliul Județean spune că ”nu am depus decât un proiect de hotărâre privind revocarea domnului Flavius Nedelcea din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Suntem nemulțumiți de starea drumurilor județene și de situația de la AquaCaraș și credem că domnul Nedelcea trebuie revocat pentru aceste nerealizări” a spus Teodorescu.
În ședința anterioară liberalii ceruseră revocarea vicepreședintelui Ionuț Popovici dar, apoi, s-au răzgândit și au retras proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței.

 

Cristian Frant

Zi de zi in ochi tai

 

Related Posts

Leave a Reply