„Onpiste”, aplicația gratuită românească unică în Europa, destinată amatorilor de schi.

„Onpiste”, aplicația gratuită românească unică în Europa, destinată amatorilor de schi.

În plin sezon al sporturilor de iarnă, o echipă de IT-işti clujeni, au lansat ieri, ONPISTE, prima aplicație din Europa pentru telefonul mobil, care oferă în timp real, informații despre starea pârtiilor de schi, timpul de aşteptare la instalațiile pe cablu dar şi despre calitatea zăpezii sau chiar starea vremii.

Aplicația open source, este practic actalizată chiar de utilizatori, care oferă astfel informații prețioase celorlalți iubitori ai sporturilor de iarnă.

Onpiste conține o hartă interactiva şi o listă organizată în ordine alfabetică a celor aproape 50 de domenii de schi şi pârtii din țara noastră. De-asemenea sunt precizate prețurile skipass-urilor, lungimea şi nivelul de dificultate al pârtiilor sau cât sunt de aglomerate.

Dezvoltatorii IT clujeni intenţionează să extindă, în perioada următoare, aplicaţia şi cu pârtii din Europa, în special pentru cele care sunt frecventate de schiorii români, dar şi cu serviciile complementare acestei activități, cum ar fi închirieri schiuri, cazare, restaurante şi altele. De asemenea, în viitor, aplicaţia va permite şi apelarea directă a Salvamont-ului în caz de necesitate.

Onpiste poate fi descărcată gratuit din magazinele de aplicații ale sistemelor de operare IOS şi Android.

Related Posts

Leave a Reply