Contre politice Băleanu, Torma în prag de sărbători!

Contre politice Băleanu, Torma în prag de sărbători!

Publicaţiile ,,online” teren politic de luptă pentru toţi politicienii cărăşeni şi nu numai. Torma în publicaţia Express de Banat din 19 decembrie îl atacă din nou pe Băleanu, preşedintele Verzilor din Clisura Dunării.
Subiectul fiind noile restricţii rutiere dintre localitatea Moldova Veche şi Măceşti…
Sătul până peste cap de ,,candidatul care tot caută să bage bățul prin gard și care nu știe cu ce se mănâncă administrația publică locală”, edilul-șef, înainte de a lămuri situația noilor indicatoare montate, a ținut să-i lanseze o invitație lui Băleanu, sigur, după programul de lucru, asta pentru a-l determina pe politician să „înțeleagă că administrația publică locală nu se face după ureche”.Spune Torma primarul localitati Moldova Noua.

Cu toate că suntem în ajunul Crăciunului şi ar trebui să-l las în plata domnului, îi răspund totuşi… aşa de ajun.
Păi, administraţie după ureche el face nu eu … De distrus un oraş tot prostul poate să o facă, el trebuia să ne arate cum prosperă un oraş, cum creează locuri de muncă, cum te salută lumea de drag prin oraş ca primar. În schimb, pe el când îl vede lumea fuge ca ,,dracu de tămâie” cel mai incompetent primar din sud-vestul ţării şi cel mai grobian. În încheiere îi doresc un Crăciun exact cum l-a organizat el în centrul oraşului, imaginea respectivă mereu s-o aibă în faţa ochilor aşa cum o au copii noştrii.Eugen Baleanu presedintele Partidului Verde Moldova Noua.

Dana Predut

Zi de zi ,in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply