,,Jale mare la Moldova Nouă”, Cârpean Ioan (Scoabă) a fost schimbat din funcţia de şef Ocolul Silvic Moldova Nouă!

,,Jale mare la Moldova Nouă”, Cârpean Ioan (Scoabă) a fost schimbat din funcţia de şef Ocolul Silvic Moldova Nouă!

Direcţia Silvică Caraş-Severin revine la normalitate, bătălia pentru ocuparea funcţiei de şef Ocolul Silvic Moldova Nouă a încetat.

Titular de drept al acestui post a fost Ing. Neag Ovidiu, care în anul 2018 a fost detaşat la Ocolul Silvic Anina. Astăzi revine pe acest post atât de râvnit de ,,alde Scoabă”. În acest moment Ing. Neag Ovidiu este în concediu, Cârpean având timp suficient să predea gestiunea postului. În urmă cu ceva vreme Cărăşanul a atras atenţia asupra faptului că pentru obţinerea acestui post PSD-ul prin vocea preşedintelui interimar PSD Moldova Nouă, Zaberca Nelu, trebuia să plăteşti.

Cărăşanul… 11 octombrie 2019

Inginer Ioan Dăneţ numit în luna mai ca director al Ocolului Silvic, numire făcută prin delegaţie adică provizoriu până la organizarea unui concurs care să clarifice şi să tempereze ,,canibalismul” politic pentru ocuparea acestei funcţii. Ioan Dăneţ, pe lângă faptul că este preşedintele PES Moldova Nouă este şi vicepreşedinte PSD Moldova Nouă cât şi consilier local în Consiliul Local Moldova Nouă. Ioan Dăneţ, chiar dacă a fost promovat politic, este unul din inginerii silvicultori apreciaţi de către Direcţia Silvică Caraş-Severin, schimbat acum politic în urma unor discuţii aprinse cu preşedintele a PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca. La vremea respectivă redacţia Cărăşanul a scris că scandalul ar fi plecat de la bani. Dăneţ, se pare că, nu a fost cooperant şi ca atare a fost schimbat cu nimeni altul decât cu ing. Ioan Cârpian (Nelu Scoabă), promotorul sloganului politic ,,pentru binele comunităţii” în Consiliul Local unde este consilier UNPR, de altfel omul de bază pentru majoritatea de care avea nevoie Torma în consiliu şi rezultatul acestei majorităţi se vede astăzi cât de mult au dorit ,,binele comunităţii”.

Dana Predut

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply