,,Torma pe faras,,ANI: primarul Adrian Torma în conflict de interese administrativ

,,Torma pe faras,,ANI: primarul Adrian Torma în conflict de interese administrativ

Agenția Națională de Integritate a emis astăzi o decizie prin care l-a declarat pe primarul Adrian Torma în conflict de interese administrativ.

” CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În calitate de primar (mandatul 2016 – 2020), a încheiat în data de 14 decembrie 2016 un contract de comodat cu o asociație în cadrul căreia soția persoanei evaluate deține calitatea de membru fondator și funcția de vicepreședinte, încălcând astfel dispoziţiile art. 70, ale art. 71, respectiv ale art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 75, lit. a) din Legea nr. 393/2004 (text în vigoare pentru perioada evaluată)” transmite ANI.

” Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. AVRAM IONEL, TORMA ADRIAN CONSTANTIN șiSTOICA CONSTANTIN nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare” mai transmit inspectorii de integritate.

Cristian Frant

Zi de zi, in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply