Scandal la Festivalul Vânătorilor sau un simplu fâs?!

Scandal la Festivalul Vânătorilor sau un simplu fâs?!

Un complicat eveniment a umbrit ediția de anul acesta a Festivalului Vânătorilor de la Oțelu Roșu, chiar dacă demnitarii prezenți nu au fost deloc puțini.
Problemele ar fi apărut mai pe seară, când vânătorii s-au cam pus pe degustat lichide galbene și mărgelate cu care orice bănățean se fălește, iar unul dintre participanții retrași la cabana de vânătoare a lui Gabriel Stika, acolo unde Festivalul s-a mai prelungit până adânc în noapte, a chemat Ambulanța și reclamă că ar fi fost boxat serios de către doi vânători de renume din județ: Dan Marescu și Remus Rof.
Urmare a evenimentului de vineri seara, am depus o plângere la IPJ Caraș-Severin și las instituțiile abilitate ale statului să-și facă datoria” ne-a declarat Claudiu Pasăre, cel care acuză cei doi vânători că l-ar fi agresat.
Am o vârstă și până la această vârstă n-am bătut pe nimeni, așa că nu o să încep acum. Au fost ceva altercații verbale căci domnul Pasăre se cam îmbătase și se purta așa, mai… Dar de bătaie nici nu poate fi vorba” spune, însă, avocatul Dorin Marescu, care neagă orice fel de agresiune față de Claudiu Pasăre.
Cum fiecare are versiunea sa rămâne ca autoritățile competente – cum spune Pasăre – să facă lumină în acest caz.

Related Posts

Leave a Reply