Cătălin Hogea nu mai taie frunze la câini la Instituția Prefectului, a revenit la Direcția de Tineret și Sport

Cătălin Hogea nu mai taie frunze la câini la Instituția Prefectului, a revenit la Direcția de Tineret și Sport

Competența și performanța ia locul amatorismului și nepăsării în Instituția Prefectului Caraș-Severin iar prefectul Matei Lupu primește un ajutor de care avea mare nevoie: subprefectul Cătălin Hogea a rămas fără împuternicirea de subprefect, revenind la Direcția pentru Tineret și Sport.

Deși s-au vehiculat mai multe nume care l-ar putea înlocui, cum ar fi Ancuța Pascu sau Ioan Benga, se pare că PSD Caraș-Severin l-a ales pe Rareș Ganțolea, un funcționar din Istituția Prefectului, pentru acest post de înaltă demnitate publică.

Rareș Ganțolea este născut pe 10 octombrie 1982 în Reșița. A absolvit Liceul ”Mircea Eliade” din Reșița apoi Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj Napoca în anul 2005. A urmat, apoi, un masterat la Școala de Înalte Studii Europene Comparative a Universității de Vest din Timișoara, perioadă în care, prin programul Erasmus a făcut între 2006-2007 un stagiu la Universitatea din Aarhus, în Danemarca.

După terminarea studiilor a fost încadrat în Ministerul Apărării Naționale iar între anii 2013 și 2015 a fost consul al României în Kazahstan, trecând la Ministerul Afacerilor Externe. Din cauza unor probleme de familie ia o pauză în activitatea profesională până în ianuarie 2017 când preia șefia  Serviciului Elaborare și Implementare Proiecte, Parteneriat și Relații Externe din Primăria Reșița.

Rareș Ganțolea vorbește patru limbi străine: engelză, franceză, rusă și spaniolă, este tatăl unei fetițe.

Cât îl privește pe Cătălin Hogea, acesta se întoarce pe postul de director pentru tineret și sport, cel de pe care a fost împuternicit subprefect, Hogea fiind primul director de la DJTS care a reușit ”performanța” de a nu mai premia cu bani sportivii din Top 10 sportivi ai județului!

Related Posts

Leave a Reply