Accident ca o cascadorie la Reșița

Accident ca o cascadorie la Reșița

Un accident de circulație spectaculos s-a petrecut astăzi pe străduța Rândul III din Reșița, în apropierea combinatului siderurgic TMK.

Astăzi, în jurul orei 18.06, pe str.Randul Trei din Reșița a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din primele cercetări, o femeie care circula pe stradă în calitate de pieton ar fi fost lovită de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului, iar la sosirea echipajului de poliție nu se afla nicio persoană în mașina respectivă sau la locul producerii evenimentului. Femeia de 74 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngriji medicale” explică inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În urma investigațiilor, în scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat din Reșița, bănuit că ar fi condus autoturismul în momentul producerii accidentului.  În autovehiculul implicat în eveniment se aflau încă doi pasageri, dintre care unul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngriji medicale. Persoana bănuită că ar fi condus autoturismul în momentul producerii accidentului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, forma agravantă, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe” ne-a mai declarat inspectorul Alina Boeru.

Related Posts

Leave a Reply