Poiana Golului din Reşiţa, capitală a muzicii rock şi pop-rock pentru trei zile

Poiana Golului din Reşiţa, capitală a muzicii rock şi pop-rock pentru trei zile

Poiana Golului din Reşiţa găzduieşte, în perioada 5-7 iulie, ediţia din acest an a Festivalului Custom la care vor participa 20 de trupe rock şi pop-rock din ţară şi străinătate.
Persoanele care vizitează Reşiţa pentru prima dată datorită evenimentului din 5-7 iulie pot vizita şi obiectivele turistice din zonă: Muzeul de locomotive din Reşiţa, Pontonul de la Văliug, Muzeul Cineastului Amator, Satele Gărâna şi Brebu, Lacurile Trei Ape şi Gozna, Lanul de lavandă de la Caraşova
Organizatorii au anunţat programul festivalului va suferi modificări pentru seara de sâmbătă, 6 iulie. „Din nefericire, în acest moment Uriah Heep are o problemă tehnică legată de transferul instrumentele din US, problemă pe care am încercat împreună să o rezolvăm în ultimele zile. Vă rugăm să transmiteţi fanilor români regretul faţă de această situaţie cu promisiunea returnării celor care au achiziţionat bilete de o zi pentru acest artist. Cei care au cumpărat bilete pentru ziua de sâmbătă, 6 iulie, pot cere returnarea banilor către procesatorul de bilete”, au transmis organizatorii.
Potrivit organizatorilor, iubitorii genului care vor participa la festival se pot bucura, într-un cadru idilic, şi de activităţi în aer liber, precum beer pong, ateliere de tatuaje, face painting, tir cu arcul, dar şi de prezenţa clubului moto MC Trust şi a echipei de fotbal american Reşiţa Locomotives. Mai mult, organizatorii pun la dispoziţia festivalierilor şi multiple unităţi de cazare, ce pot fi accesate direct de pe site-ul customresita.ro/unitati-cazare/, dar şi un camping pentru corturi destinat celor care îşi doresc să se conecteze cu natura.
Festivalul îşi deschide porţile zilnic de la ora 14,00, iar concertele vor începe în fiecare zi la ora 18,00. Trupele care vor concerta sunt: Camera 101, ROCKABELLA, Gândul Mâţei, Altar, Doro, The Rasmus, Celelalte Cuvinte, Dimitri’s Bats, Baby Elvis, Melting Dice, Alternosfera, Massive Wagons, John Newman, Adam’s Nest, Multiverse, The Road Band & Dean Bowman, Udo, Alex Calancea & Lupii, Byron, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra.
Frant Cristian
Zi de zi in ochii tai

Related Posts

Leave a Reply