Drumul spre Semenic închis din cauza vremii

Drumul spre Semenic închis din cauza vremii

Tronsonul de drum dintre Pasul Prislop şi Muntele Semenic ,inchis de  miercuri până joi, la ora 14,00, din cauza depunerilor masive de zăpadă şi a vântului puternic.
„Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, în calitate de administrator al drumului judeţean DJ 582E, anunţă, după avizarea favorabilă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Serviciul Rutier, închiderea circulaţiei pe tronsonul cuprins între Prislop şi Staţiunea Semenic, începând cu data de 13 februarie, ora 12,00, până în data de 14 februarie, ora 14,00, în vederea asigurării traficului în condiţii de siguranţă pentru conducătorii auto. Decizia vine ca urmare a solicitării din partea operatorului economic care prestează servicii de deszăpezire pe acest tronson”, afirmă purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, Mădălina Cotoc.
Acesta a adăugat că, pe sectorul de drum cuprins între Vila Melissa şi Releul Semenic, zăpada măsoară 1,5 – 2 metri, în urma Codului portocaliu din data de 12 februarie, caracterizat prin depuneri masive de zăpadă şi vânt cu viteze de 120 – 125 km/h.
În urma verificărilor efectuate de Serviciul Salvamont-Salvaspeo din cadrul Direcţiei de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, pe munte nu există turişti în pericol de a rămâne blocaţi.

 

Dana Predut

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply