Bărbatul care a intrat cu mașina în UPU Craiova a fost arestat!

Bărbatul care a intrat cu mașina în UPU Craiova a fost arestat!

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, care a intrat cu mașina în UPU Craiova, susținând că a încurcat pedalele, a fost reținut, duminică, fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și distrugere.
Potrivit Poliției Dolj, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit, duminică, reținerea bărbatului în vârstă de 39 de ani, din Caraș-Severin, care a intrat cu mașina în UPU Craiova, sâmbătă noaptea.
„În urma probatoriului administrat, polițiștii craioveni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 39 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și distrugere. Astfel, bărbatul a fost introdus de polițiști în arestul IPJ Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine (luni – n.r.) acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventive”, au transmis, duminică, reprezentanții Poliției Dolj citați de Mediafax.
Șoferul, în vârstă de 39 de ani, din Moldova Nouă, a intrat cu mașina, sâmbătă noaptea, în interiorul Urgenței Spitalului din Craiova. Un voluntar a fost luat pe capotă și o asistentă a suferit o contuzie la mâna dreaptă.
„Conducătorul auto avea o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Susține că ar fi încurcat pedalele. Polițiștii desfășoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis Poliția Dolj.Bărbatul care a provocat accidentul le-a spus medicilor că înainte de a se urca la volan a băut un litru și jumătate de bere.
De asemenea, șoferul le-a mai spus medicilor că era supărat pentru că venise la UPU cu un copil și acesta aștepta de mult timp să fie văzut de echipa din Urgențe, însă acest lucru nu a fost confirmat de medici.
Personalul medical consideră că gestul șoferului a fost intenționat, dat fiind faptul că, spun ei, a intrat cu viteză în UPU, având capota ridicată.

Cristian Frant

Related Posts

Leave a Reply