Ion Mocioalcă: ”Credeți că primarii care au venit de la alte partide au venit de dragul meu? Au venit pentru că aveau interese”

Ion Mocioalcă: ”Credeți că primarii care au venit de la alte partide au venit de dragul meu? Au venit pentru că aveau interese”

Liderul Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, a comentat pragmatic mutările de pe scena politică din Caraș-Severin și schimbările din deconcetrate sau lupta pentru acapararea primarilor, explicând că aceștia merg acolo unde au interesul, adică acolo de unde primesc bani.
Mocioalcă spune că de la PSD nu vor primi bani, dacă cineva le promite ceva, sunt amăgiri. ”Dumneavoastră credeți că atunci când au trecut primarii PNL sau PDL la PSD au făcut-o de dragul meu? Au făcut-o pentru a primi bani pentru proiectele de la primăriile lor”  a spus Ion Mocioalcă.
Deputatul face referire la un episod din anul 2012 când a fost dată celebra ordonanță ”Dragnea”, Liviu Dragnea fiind pe atunci ministrul dezvoltării și al administrației publice, ordonanță care prevede că, dacă un primar schimbă partidul, trebuie să o facă într-un anumit termen de timp pentru a nu-și pierde mandatul, deși legea spunea că demisia din partid duce la încetarea mandatului de primar.
Ulterior ordonanța a fost declarată neconstituțională de CCR, dar ea a apucat să-și facă efectele și primarii care trecuseră la PSD nu și-au pierdut mandatul.
Acum Mocioalcă sugerează că primarii și șefii de deconcentrate vor rămâne în PSD doar dacă vor primi bani pentru proiectele lor iar Victor Ponta le recomanda ”să ia și ultimul leu de la PSD”.
Unul dintre șefii de deconcentrate, schimbat deja de Luminița Jivan, a venit astăzi la întâlnirea cu Victor Ponta de la Reșița. Este vorba despre directorul Marius Bălean de la Direcția pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, căruia nu i-a mai fost prelungită delegarea.Au fost prezent și directorul tehnic de la Serviciul Județean de Ambulanță, Cornel Pîrvan.

Frant Cristian

Related Posts

Leave a Reply