Luminița Jivan o scoate pe Lenuța Ciurel la tablă, cine mai este pe lista evaluaților

Luminița Jivan o scoate pe Lenuța Ciurel la tablă, cine mai este pe lista evaluaților

 

 

Ajunsă președintă a PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan a început evaluarea șefilor de deconcentrate din județ.
Primul care a căzut evaluarea a fost directorul Daniel Poliță de la Direcția Silvică CS care a fost înlocuit cu Zache, inginerul silvic Zaharia Șandru.
Se pare că urmează și inspectorul școlar general Lenuța Ciurel, pentru care Luminița Jivan are pregătit și un înlocuitor chiar de pe Clisura Dunării: Lavinia Almăjan, consilierul local urmând să fie numit inspector școlar general adjunct sau, dacă evaluările  ies corespunzător, chiar inspector școlar general.
Nici la Aquacaraș situația nu va continua cu haosul și dezastrul de acum, Miu Ciobanu urmând să plătească pentru curajul de a scoate firma Tel drum din județ, locul său urmând să îl preia fie directorul adjunct, Gheorghe Filipescu, fie fostul primar al Bocșei, Mirel Pascu.
Zvonurile că Lavinia Almăjan ar putea ajunge la Reșița, în conducerea ISJ, agită rău apele în organizația PSD Moldova Nouă unde aceasta este și consilier local și se configura ca principalul contracandidat al actualului primar Adrian Torma. Numirea nu face altceva decât să-i reducă din șanse și să-i sufle în pânze lui Torma, despre a cărui apropiere de Luminița Jivan s-a tot vorbit…

Frant Cristian

Related Posts

Leave a Reply