Scandal uriaș la Ciclova Română: viceprimarul Golu nu vrea să-i predea ștampila primarului Percea! Cere ordin scris de la Prefect!

Scandal uriaș la Ciclova Română: viceprimarul Golu nu vrea să-i predea ștampila primarului Percea! Cere ordin scris de la Prefect!


Ieri ,27-12-2019 primarul Puiu Percea s-a dus la Primăria Ciclova pentru a-și prelua atribuțiile de primar după ce Curtea de Apel Timișoara i-a ridicat controlul judiciar, sentința fiind definitivă.
Ajuns însă la primărie, Percea nu a făcut decât să stârnească un uriaș scandal, viceprimarul Cătălin Golu refuzând să-i predea documentele și ștampila Primăriei fără un ordin scris al prefectului.
Au fost schimburi dure de cuvinte între cei doi, iar Puiu Percea a apelat chiar la sprijinul prefectului Matei Lupu, pe care l-a sunat ca să-l convingă pe viceprimar.
”Eu nu am fost ieri la Ciclova și nici nu vreau să mă implic în situația aceasta. Dacă lucrurile degenerează există instituții care să intervină” ne-a declarat prefectul Matei Lupu.
”Eu am citit în presă clar că trebuie dat un ordin de reluare a funcției pentru domnul Percea. Inclusiv avocatul dumnealui declara acest lucru, acum a venit și a vrut să preia totul fără să mai prezinte ordinul prefectului, așa că nu i-am predat nimic. Voi sesiza atât Parchetul cât și Instituția Prefectului dacă nu se intră în legalitate” spune vicele Cătălin Golu.
Deși oamenii din comună au susținut că ar fi fost nevoie de intervenția mascaților de IPJ Caraș-Severin, comisarul șef Dinu Nicorici infirmă că ar fi fost solicitați mascații pentru un asemenea eveniment.
Avocatul Ion Bănicioiu, apărătorul lui Puiu Percea, spune că tocmai prefectul ar fi transmis faptul că, fiind o sentință judecătorească, nu ar mai fi nevoie de emiterea unui ordin de prefect.
”Ieri a fost ceva mai mult circ dar, până la urmă se pare că domnul viceprimar a predat cheile, au fost schimbatele yalele și mai rămăsese să predea și ștampila, pe care am înțeles că a adus-o astăzi” spune avocatul Bănicioiu.

 

Frant Cristian

Related Posts

Leave a Reply